Vijesti

Zašto “medicini” treba svježa posteljica i pupčana vrpca naše djece? Šta radi medicinska mafija?

Kao bivši ljekar, želim da otkrijem nešto …
U porodilištima (bolnicama) postoji neizrečeno, neslužbeno pravilo – odmah izrežite pupčanu vrpcu. A to kategorički NE TREBA RADITI!

Činjenica je da je u trenutku rođenja beba u dvostrukom dahu. Prvo, ona prima kiseonik i hranjive materije kroz pupčanu vrpcu. Njena pluća još nisu potpuno aktivirana, a beba postupno, malo po malo, udiše vazduh preko nosa, aktivirajući pluća.

A “doktori” presecaju pupčanu vrpcu odmah posle rođenja, kiseonik više ne prolazi kroz pupčanu vrpcu, beba se guši, prisiljena je da oštro udiše i prebrzo aktivira pluća…što je za bebu BOLNO! Osim toga, krv je u posteljici – mora proći kroz pupčanu vrpcu do deteta.

Ako je pupčana vrpca odmah presečena, tada beba neće primiti potrebnu krv! Placentna krv – sadrži prirodni zaštitni imunitet za dete. To jest, ako je pupčana vrpca odmah presečena, onda je dete namerno lišeno dela prirodnog imuniteta!

ZAŠTO? Takvo dete, lišeno prirodnog imuniteta – verovatno će imati zdravstvenih problema, što znači da će “lek” moći da nanjuši roditelje tog djeteta vakcinama, pilulama, lekovima, mastima ili operacijama. Što više nezdrave dece i ljudi – više klijenata, pacijenata u “leku”. Ništa lično, jednostavno biznis…

Pupčana vrpca se može preseći NE RANIJE OD SATA nakon porođaja… No, “doktori” ne razmišljaju o tome, žele učiniti sve pod “specijalnim” izgovorom brže… Medicinski biznis mnogo želi da pupčanu vrpcu i posteljicu sačuva svežim…

Šta će “medicini” sveža placenta i pupčana vrpca? Iz tkiva pupčane vrpce i posteljice – proizvode se skupi medicinski i kozmetički preparati.

To je jedan od razloga zbog kojeg medicinski biznis ne želi da žene rađaju kod kuće. Ako žene rađaju u domaćim uslovima, onda će pupčana vrpca i posteljica ostati kod kuće i medicinski biznis će ostati bez prihoda…

Back to top button